Pro/Am

Mikä on Pro/Am? 

Oletko aina haaveillut tanssimisesta ammattilaisen käsivarsilla? Suomen Tanssinopettajain Liitto STOL ry on tuonut maailmalla suositun tanssikilpailumuodon Suomeen. 

Pro/Am tarkoittaa tanssimuotoa, jossa ammattilaistanssija (Professional) harjoittelee ja kilpailee normaalin tanssiurheilukilpailun yhdessä amatööritanssijan (Amateur) kanssa. Idea kilpailumuodossa on, että tanssin harrastaja harjoittelee ja osallistuu kilpailuihin opettajansa kanssa. Kilpailumuoto on erittäin suosittu esim. Yhdysvalloissa ja Aasiassa ja nyt se on mahdollista myös Suomessa. 

Pro/Am-kilpailut 

STOL ry järjesti Suomen ensimmäiset Pro/Am-kilpailut 18.8.2013 Kuopion musiikkikeskuksessa. Kilpailussa on kaksi luokkaa, aloittelijat ja pidemmälle edenneet. Aloittelijoiden luokassa amatööripartnerilla ei saa olla kilpailukokemusta. Pidemmälle edenneiden luokassa amatööripartneri voi olla tanssinut A-taitoluokkaan saakka kotimaisissa tanssiurheilukilpailuissa. Kilpailuissa voi kilpailla vakio- ja/tai latinalaistansseissa. Kaikki kilpailut tanssitaan kolmella (aloittelijat) ja viidellä tanssilla (edistyneet) vapain vuoroin STOL ry:n kilpailusääntöjen mukaan. 

Vakiotanssit: valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep 
Latinalaistanssit: cha cha cha, samba, rumba, pasodoble ja jive 

Jos Pro/Am harjoittelu- ja/tai kilpailumuoto kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä STOL ry:n ammattilaisiin. Voit olla täysin vasta-alkaja tai jo aiemmin kilpatanssia harrastanut. Heidän avullaan pystyt rakentamaan kilpailuihin tähtäävän harjoitussuunitelman ja harjoittelemaan tanssin huippuammattilaisten avulla. Löydät liiton ammattilaisten yhteystiedot sivun vasemmasta laidasta. 

Seuraa liiton netti- ja facebook-sivujen tiedotusta seuraavista Pro/Am-kilpailuista tai kysy rohkeasti lisätietoja sähköpostitse. 

Koe uuden tanssimuodon saapuminen Suomeen STOL ry:n ammattitaitoisten opettajien johdolla!