Bugg-koulutusseminaari (osa 1) 4.6.2018 Tampereella oli menestys

19.6.2018

Seuratanssijaos järjesti 4.6.2018 Tampereella tanssiseura Hurmion tiloissa bugg-aiheisen seminaaripäivän, joka rikkoi kaikki STOL:in koulutusten yleisöennätykset!

Seminaari järjestettiin luento-, keskustelu- ja ryhmätyöpohjaisena ja alustajina eri aiheista toimivat tilaisuudessa

Sari Aaltonen: Buggin opetuksen historiallinen näkökulma

Pirjo Koivula: Bugg - metodi vai tanssi?

Jarkko Kimari: Jäsenistön bugg-kyselyn tulosten läpikäynti

Maija Astikainen: Kurssilaisten erilaiset motivaatiot ja motorisen oppimisen näkökulma

Juha Turu: Åhej-bugg

Hanna Tuominen, Antti Törmänen: ViSe, parille tanssiminen ja suunnat

Koulutus järjestettiin avoimena kaikille, jotka ovat kiinnostuneita buggin opettamisesta tai opettavat itse, ja näkökulma oli vahvasti pedagoginen.

Koulutukseen osallistui kaikkiaan 59 henkilöä STOL:ista, SUSEL:ista sekä kisa- ja seuratanssimaailmasta.  Alustukset olivat mielenkiintoisia ja herättivät paljon hyvää keskustelua.

Yhdessä tuumin päätimme uusia jäsenistölle bugg-kyselyn vuonna 2018 uudistetussa muodossa.

Bugg-koulutuksen kakkososio pidetään 7.-8.9.2018 Tampereella. Koulutus jakaantuu perjantaina vain jäsenistölle pidettävään jatkoseminaariin, jossa pohditaan opetuksellisia näkökulmia, sekä lauantaina avoimeen Micke Moilasen pitämään tanssilliseen bugg-päivään.