Jäsenyys ja tutkinnot

Liiton jäsenyys ja tutkinnot

STOL ry:n jäseneksi voi hallitus hyväksyä 18 vuotta täyttäneen henkilön, joka on suorittanut hyväksytysti 1. asteen tutkinnon ja sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä.

Kannatusjäseneksi hallitus voi hyväksyä yksityisen henkilön, oikeuskelpoisen yhteisön tai säätiön, joka haluaa tukea STOL ry:n toimintaa.

Liiton koejäseneksi haetaan sähköisellä hakukaavakkeella (linkki) tai vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään liiton sihteerille. Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, suuntautumisvaihtoehto (tanssiurheilu/seuratanssi) sekä tutkintoon valmistavan opettajan nimi. Hakemuksen voi lähettää STOL ry:n sihteerille:

Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry

c/o Sami Helenius

Santavuorentie 4 A 10

sähköposti: stol@stol-ry.fi

Mikäli hakija on kilpaillut STUL:in alaisuudessa, hänen tulee ilmoittaa STOL:iin siirtymisestä kirjallisesti myös heille.

Hallituksen hyväksyttyä koejäsenyyden, hallitus nimeää kandidaatille tutkijan. Tutkintoa varten opiskellaan STOL ry:n jäsenen johdolla. Tutkinnon vastaanottaja ei voi toimia ohjaavana opettajana.

Tutkintovaatimukset

Taso 1 tanssinopettaja

Taso 2 tanssiurheilu

Taso 2 seuratanssi