Koulutus

Stol ry:n jäsenistön yhteinen koulutuspäivä järjestetään vuosittain. Koulutuksen tarkoituksena on yllä pitää ja kehittää jäsenistön ammattitaitoa, antaa uutta tietoa ja virikkeitä opetukseen luentojen ja tanssituntien kautta sekä käsitellä ajankohtaisia aiheita.

Koulutusten aiheet valitaan siten, että ne palvelevat tanssinopetttajia työnteossa sekä tanssiurheilun että seuratanssin puolella.

Jaokset järjestävät yhteisen koulutusviikonlopun lisäksi erillisiä teemakoulutuksia. Niistä löytyy tietoa jaosten omilta sivuilta.

Kesän 2018 koulutus

Seuratanssijaoksen koulutuspäivä on ma 4.6.2018. Sisältö ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä koulutusta. Mikäli haluat lisätietoja ole yhteydessä seuratanssijaoksen puheenjohtajaan.

Tanssiurheilujaoksen koulutuspäivä on su 10.6.2018.  Sisältö ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä koulutusta. Mikäli haluat lisätietoja ole yhteydessä tanssiurheilujaoksen puheenjohtajaan.

Liiton jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan molempiin koulutuspäiviin.

Ilmoittautumisohje alla olevissa mainoksissa.

Tanssiurheilujaoksen koulutusmainos
Seuratanssijaoksen koulutusmainos