Tutkinto 2021

STOL ry:n kevätkokous hyväksyi 15.8.2020 tutkintouudistustyöryhmän laatimat uudet tutkintovaatimukset.

Tutkintouudistuksen tavoitteena on ollut:
- mahdollistaa jäsenelle tehdä tutkinto oman erikoisosaamisensa pohjalta
- laajentaa liiton osaamista saamalla mukaan koko paritanssin kenttä
  (salsa ja muut lattarit, argentiinalainen tango, swinglajit).
- tuoda selkeä ja motivoiva jatkokouluttautumisen mahdollisuus liiton jäsenistölle.

Huom. Tutkintouudistus astuu voimaan 1.1.2021 ollen käytössä rinnakkain tämänhetkisen tutkintojärjestelmän kanssa koko vuoden 2021.  Mikäli hakija jättää jäsenhakemuksensa  31.12.2020 mennessä, hän voi suorittaa joko vanhan tai uuden järjestelmän mukaisen tutkinnon.  Tämä tulee ilmoittaa hakemusta jätettäessä, jotta hallitus osaa ottaa asian huomioon tutkijoita valitessaan.  Vuoden 2021 alun jälkeen tulevat koejäsenet suorittavat tutkinnon uuden tutkintojärjestelmän mukaisesti.

STOL ry:n tutkijat (uusimuotoinen tutkinto) vuonna 2021

Niina Antikainen

Matleena Haapalainen

Sanna-Maria Heikkilä

Ulpu Jarva

Jyrki Keisala

Anssi Kirkonpelto

Tommi Koivula

Liisa Kontturi-Paasikko

Niina Krook

Juhani Kuosmanen

Maria Laurén

Matias Löyttyniemi

Jurijs Trosenko

Hanna Tuominen

Haku tutkijaksi

Syyskokous valitsee tutkijat tulevalle kalenterivuodelle ja hakuaika tutkijaksi on kuluvan kalenterivuoden syyskuusta marraskuun loppuun. Katso ohjeet alta.