Tutkinto 2021

STOL ry:n tutkintojärjestelmä uudistui hallituksen nimeämän tutkintotyöryhmän vuosien 2019-2020 aikana tekemän työn pohjalta.  Tutkinnon uuden rakenteen myötä haluttiin avata liittoa paritanssin lisäksi myös muille tanssilajeille.  Uudessa sisäänpääsytutkinnossa hakija määrittelee itse tutkittavat lajit ja niiden laajuudet, tutkinto-ohjeistuksen mukaisesti.  Uusi järjestelmä mahdollistaa myös sen, että liiton varsinaiset jäsenet voivat täydentää tutkintojaan lajikohtaisesti laajemmiksi.

Työ tutkinnon uudistamiseksi alkoi vuoden 2018 seuratanssijaoksen ideoimana ja hallitus käynnisti sen vuonna 2019 nimeämällä työtä varten tutkintotyöryhmän, jonka jäsenet olivat:

Liisa Kontturi-Paasikko, pj / seuratanssi ja tanssiurheilu
Maria Laurén / argentiinalainen tango
Matias Löyttyniemi / salsa ja muut uudemmat lattarit
Tommi Koivula / rock'n'swing-lajit
Pirjo Koivula / rock'n'swing-lajit (jäi pois työryhmästä vuonna 2020)
Ulpu Jarva / seuratanssi
Antti Törmänen / seuratanssi (jäi pois työryhmästä vuonna 2020)
Jyrki Keisala / seuratanssi (tuli mukaan työryhmään vuonna 2019 työryhmän jo aloitettua suunnittelutyönsä)

Tutkintotyöryhmä sai esityksensä uusimuotoisesta tutkinnosta valmiiksi kesällä 2020 ja liiton hallitus esitti sitä hyväksyttäväksi vuosikokoukselle, joka hyväksyi tutkinnon 15.8.2020.  Tutkinto astui voimaan 1.1.2021.

STOL ry:n tutkijat (uusimuotoinen tutkinto) vuonna 2021

Niina Antikainen

Matleena Haapalainen

Sanna-Maria Heikkilä

Ulpu Jarva

Jyrki Keisala

Anssi Kirkonpelto

Tommi Koivula

Liisa Kontturi-Paasikko

Niina Krook

Juhani Kuosmanen

Maria Laurén

Matias Löyttyniemi

Jurijs Trosenko

Hanna Tuominen

Haku tutkijaksi

Syyskokous valitsee tutkijat tulevalle kalenterivuodelle ja hakuaika tutkijaksi on kuluvan kalenterivuoden syyskuusta marraskuun loppuun. Katso ohjeet alta.