Koulutus

Stol ry:n jäsenistön yhteinen koulutuspäivä järjestetään vuosittain. Koulutuksen tarkoituksena on yllä pitää ja kehittää jäsenistön ammattitaitoa, antaa uutta tietoa ja virikkeitä opetukseen luentojen ja tanssituntien kautta sekä käsitellä ajankohtaisia aiheita.

Koulutusten aiheet valitaan siten, että ne palvelevat tanssinopettajia työnteossa sekä tanssiurheilun että seuratanssin puolella.

Jaokset järjestävät yhteisen koulutusviikonlopun lisäksi erillisiä teemakoulutuksia. Niistä löytyy tietoa liiton tapahtuma osiossa. Lisätietoja tulevista koulutuksista on hyvä tiedustella jaosten puheenjohtajilta.

Kesän 2021 koulutus

Seuratanssijaoksen koulutuspäivä on vielä avoin. Sisältö ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä koulutusta. Mikäli haluat lisätietoja ole yhteydessä seuratanssijaoksen puheenjohtajaan.

Tanssiurheilujaoksen koulutuspäivä on vielä avoin. Sisältö ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä koulutusta. Mikäli haluat lisätietoja ole yhteydessä tanssiurheilujaoksen puheenjohtajaan.

Liiton jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan molempiin koulutuspäiviin.

Ilmoittautumisohje ja lisätiedot julkaistaan myöhemmin.