Seuratanssijaoksen koulutuspäivä


Aika: 8.9.2018 klo 10:00 - 17:00
Paikka: Puistokulma (Talkootie 4 Vantaa)

STOL ry:n Seuratanssijaos järjestää aivan uudenlaisen Bugg-koulutuksen, jonne toivotetaan tervetulleiksi  ihan kaikki Suomessa toimivat Buggopettajat ja-ohjaajat ja muutkin aiheesta kiinnostuneet.  TOL ry:n Seuratanssijaos järjestää aivan uudenlaisen Bugg-koulutuksen, jonne toivotetaan tervetulleiksi  ihan kaikki Suomessa toimivat Buggopettajat ja-ohjaajat ja muutkin aiheesta kiinnostuneet. 

Koulutus on kaksiosainen ja sen ensimmäinen osa järjestetään Tampereella Tanssiseura Hurmion tiloissa. Ensimmäinen osa järjestetään päiväkoulutuksena ma 4.6. suomalaisten opettajien voimin. Toinen osa pidetään lauantaina 8.9. Vantaan Puistokulmassa ja silloin kouluttajana toimii Micke Moilanen, kokenut ja arvostettu Buggopettaja ja – kouluttaja Ruotsista. Syyskuun koulutuksen sisältö ja raamit laaditaan yhdessä kesäkuun koulutuksen yhteydessä. 

Ma 4.6.2018 Keskustelun alustajat ja heidän (max. 10 min) alustuksien alustavat aiheet ovat: 

·         Sari Aaltonen: Bugg tyylit Suomessa – katsaus viimeiseen 25 vuoteen

·         Pirjo Koivula: Bugg – metodi vai tanssi?

·         Maija Astikainen: Kurssilaisten eri motivaatiot ja motorisen oppimisen merkitys

·         Juha Turu: Åhej Bugg

·         Hanna Tuominen/ Antti Törmänen: VientiSeuraaminen, Parille tanssiminen ja suunnat

·         Jarkko Kimari: Tiivis yhteenveto syksyllä 2017 tehdystä Bugg – kyselystä

Iltapäivässä käydään läpi erilaisia tyylejä ja kokeillaan konkreettisesti erilaisten tyylien keskenäistä yhteensopivuutta ja toimivuutta. Pohditaan mahdollisia ongelmia ja etsitään niihin toimivia ratkaisuideoita. Erityisen mielenkiinnon aiheena on, löytyisikö esitys kaikkia eri tyylejä palvelevien perusteiden opettamisesta. Osioiden väliin jätetään 1h ruokatunt

Hinta: Kesäkuun koulutus kaikille 30€/ henkilö. Ilmoittautumiset sekä ideat osoitteeseen seuratanssijaos.bugg@gmail.com.